LVDO: LORAN VAN DEN OUDEN

LVDO staat voor, je raadt het al, Loran van den Ouden. Inmiddels ben ik al vanaf 2011 werkzaam als jurist op een advocatenkantoor met een algemene praktijk met als corebusiness huurrecht en ondernemingsrecht. In de loop der jaren heb ik mij met name gericht op arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. In 2014 heb ik een opleiding tot mediator gevolgd, waardoor ik sneller geneigd ben om naar een praktische oplossing te zoeken dan partijen een procedure in te bewegen.

Doordat ik veel vrienden en bekenden heb in de culturele sector en evenementenbranche heb ik mij inmiddels kunnen specialiseren in alle juridische problematiek die komt kijken bij het organiseren van kleine tot (middel)grote evenementen. Een dynamische branche waarin ik mij thuis voel.

“Ondanks de nogal gecompliceerde situatie waarin ik mij bevond heeft LVDO alles soepel geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Vragen werden competent en redelijk snel beantwoord. Na een rechtzaak heeft LVDO het complete bedrag terug kunnen vorderen.”

F. Paulusma