Is LVDO je goed bevallen? Vond je het drie keer niets? Schrijf hier een kleine review! Wij stellen uw mening op prijs en zijn constant aan het werk onze site en diensten te verbeteren. Niet-geverifieerde reviews kunnen helaas niet geplaatst worden.

Wat zeggen anderen over LVDO

Koen || 05-04-2017

Super! Na 4 jaar en eerst zelf een poging te hebben ondernomen is het LVDO gelukt om de bemiddelingskosten terug te krijgen. Dankjewel!

R. van den Berg || 28-12-2016

Met dank aan LVDO heb ik in korte tijd een deel van mijn bemiddelingskosten terug gekregen, zonder gedoe. Ik werd goed om de hoogte gehouden van het proces, kreeg altijd snel reactie en ik kreeg al mijn vragen goed beantwoord.

Mr. E. Schijlen || 28-12-2016

Beste,
Complimenten voor jullie website en acties richting de verhuurmakelaars.

Helaas tref ik voor jullie (potentiële) cliënten geen enkel bericht over de mogelijkheid
om de opvolgende opgerichte B.V. via vereenzelviging aansprakelijk te stellen of de betreffende
persoon van de verhuurmakelaar in persoon en/of als bestuurder van de voormalige eenmans-B.V.
middels bestuurdersaansprakelijkheid aan te pakken.
Het zou jammer zijn als hierdoor verhuurmakelaars toch aan de juridische rechtsgevolgen weten te ontkomen.

Vriendelijke groet & succes,
Mr. E. Schijlen

Savo || 28-12-2016

Excellent services and cooperation.

F. Paulusma || 20-04-2016

Ondanks de nogal gecompliceerde situatie waarin ik mij bevond heeft LVDO alles soepel geregeld.
– Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het hele proces
– Vragen werden competent en redelijk snel beantwoord
– Na een rechtzaak heeft LVDO het complete bedrag terug kunnen vorderen.

Als de e-mails nog vlotter beantwoord kunnen worden zou ik LVDO een dikke 10 geven. Zoals het nu staat geef ik ze maar een 9.

Danique Klijs || 17-04-2016

Dankzij LVDO hebben we een deel van de bemiddelingskosten teruggekregen. Gedurende het proces heeft LVDO ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, hun communicatie was helder en verliep bovendien erg vlot.

Eleni || 04-04-2016

LVDO managed to get back the whole amount we have paid to broker really fast. It was really easy to approach them through their website and they work very professionally, informing the progress of the case in every step. I would certainly recommend LVDO. Many thanks Thomas de Waal

Yvonne || 17-03-2016

LVDO heeft voor ons een deel van de bemiddelingskosten weten terug te halen, nadat wij het eerst zelf geprobeerd hadden maar nooit een reactie kregen. Jammer dat het maar een deel was, maar toch fijn dat het gelukt is. In het algemeen snelle beantwoording van emails en op vragen naar de voortgang.

Gerasimos || 17-03-2016

I paid an agency commission of 798 euro, and after long negotiations (1.5 months) between LDVO (Thomas de Waal) and the broker, he managed to get back for me 750 euro. That was a happy ending. My suggestion: don’t settle for less, cause brokers most of the times try to settle with giving you back half (which is not acceptable). Good luck!

Andreea S. || 14-02-2016

I paid an agency commission of 1089 euro, and LVDO (Thomas de Waal) managed to make things right and get my money back.
I’m glad that I chose to collaborate with LVDO, they are professionals.

LVDOReview